Bruids

Taarten

Als we trouwen zorgen we dat we er extra speciaal uitzien, dat alles tot in de puntjes verzorgd is en dat alles goed geregeld is. Zo zie ik jullie trouwtaart ook, extra speciaal, tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld.

Afspraak

Omdat iedereen anders is, de een liefst in het rood en de ander juist in het wit trouwt, maak ik eerst met jullie een afspraak om de wensen in kaart te brengen. Bij deze afspraak worden er vragen gesteld zoals de smaak van de taart, moet het maar een of meerdere taarten en/of lagen worden of hebben jullie liever bruidsgebakjes?

N.a.v. het gesprek maak ik voor jullie een offerte die jullie thuis rustig na kunnen lezen zodat er zich geen vergissingen kunnen voordoen. Bij deze offerte zit eventueel ook een gekleurde tekening met alle details van de taart. Tevens nodig ik jullie dan nog een keer uit voor een proef sessie van de smaken die jullie hebben opgegeven zodat jullie weten hoe de taart zal smaken die dag.

Prijzen

Wij maken al een bruidstaart v/a € 4.- per persoon met een minimum order bedrag van €125.-. Bruids-cupcakes heb ik al v/a € 2,75 en bruidsgebakjes besteld u bij mij v/a € 4.- per stuk. Let wel, een bruidstaart moeten jullie minimaal 3 weken van te voren bestellen, ervan uitgaand dat de gewenste datum nog vrij is.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Ik zou mij vereerd voelen een klein deel te mogen bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven.

*Wij bieden u altijd aan om na de eerste afspraak een keer terug te komen om te proeven, wij maken dan een klein taartje met de smaken die jullie gekozen hebben. Wilt u graag meerdere smaken proeven ook dat kan maar dan wordt er een vergoeding voor gerekend. Wanneer u besluit niet bij ons de taart af tenemen kan de proeverij in rekening gebracht worden.

Onze

Gegevens

De Taartschuur
Badhuisplein 48
4001DG Tiel
telefoon: 06-292 55 388
email: info@taartschuur.nl
K.v.K. 61241962