Kinder

Feestjes

Algemeen

Het is mogelijk om bij de Taartschuur uw kind zijn verjaardagsfeestje te laten vieren. Tijdens de workshop zorgen wij voor drinken en wat lekkers. Er zijn meerdere mogelijkheden. Zo is het al mogelijk om met kinderen vanaf 4 jaar bij ons cupcakes te komen versieren. Ieder kind krijg 6 cupcakes die ze met behulp van ons in een thema gaan versieren of naar eigen inzicht.

Minimaal 4 kinderen Kosten: €15.- per kind
Duur: 1.5 - 2 uur


7 jaar en ouder

Vanaf 8 jaar kan je bij de Taartschuur al je eigen taartje vullen , bekleden en decoreren. Dit kan in een thema maar je mag ook zelf je fantasie de vrije loop laten gaan. Je kunt er ook voor kiezen om een mini barbie taartje te maken.

Minimaal 4 kinderen Kosten: €15.- per kind
Duur: 2 uur


10 jaar en ouder

Voor de wat oudere kinderen vanaf 10 jaar is het mogelijk om met een aantal kinderen een grote stapel taart te maken. De kosten hier voor variëren tussen de €75.- en €150.-

Voorwaarden:

  • Wanneer u reserveerd voor een kinderfeestje kunt u tot 5 dagen voor datum het aantal kinderen wijzigen. Wanneer u dit later doet wordt er wel kosten in rekeningen gebracht.

Moeder en kind workshop

Speciaal voor moeder/ vader en kind een speciale workshop.

Jullie krijgen een taart die je samen gaat vullen, afsmeren en bekleden. Daarna gaan jullie hem decoreren.
De taart kan gemaakt worden voor een speciale dag bijvoorbeeld uw verjaardag of die van uw kind, maar kan ook een aanleiding zijn om samen wat leuks te ondernemen.

De workshop duurd z'n 2.5 uur en de kosten zijn €55.- voor 2 personen

De Workshop is in te plannen op een datum dat u het uit komt.

 

Kinderworkshop

In de vakanties zullen we leuke kinderworkshops aanbieden van het maken van een taart of een koekhuisje versieren. De kosten voor de workshop bedragen €15.- per kind dit is inclusief taart/ cupcakes/ koek met drinken en wat lekkers.

 

 

Beschikbare

Data

Door de gekke tijd waar we nu in leven is het mogelijk om alleen een workshop te boeken tegen een meerprijs, en met zijn 2e zijn er geen extra kosten aan verbonden.

Vraag via de mail of bel naar ons voor de mogelijkheden

 

 

Voor alle andere workshops hebben wij op dit moment geen agenda, stuurt u ons een mail wanneer u wil dan plannen wij hem graag voor u in. Vanaf 2 personen is het al mogelijk om bij ons te boeken wanneer het jullie uitkomt

Voor de andere workshops die hier naast worden aangegeven kunt u zich op de lijst zetten, wanneer er genoeg aanmeldingen binnen zijn wordt er in overleg een nieuwe datum gekozen en ingepland.

 Komt de datum op onze site niet uit? u kunt ook een prive workshop boeken vanaf 2 personen op een door u uitgekozen datum. 

U kunt zich opgeven via info@taartschuur.nl

Heeft u interesse in een van onze andere workshops dan kunt u ons ook mailen. Wanneer de datum niet uit komt kunt u vanaf 2 personen al een anderen datum kiezen, of u wilt met een groep komen dan kunt u ons ook mailen voor info

Wij hebben iedere maand een ander workshop rooster!

* Nieuw ouder en kindworkshop kijk bij kinderfeestjes!

 

Onze

Gegevens

De Taartschuur
Badhuisplein 48
4001DG Tiel
telefoon: 06-292 55 388
email: info@taartschuur.nl
K.v.K. 61241962