Onze

Prijzen

Prijzen

Elke taart is uniek dus heb ik vanaf heden ook geen vaste prijzen meer voor een taart. De prijs wordt bepaald nadat ik al uw wensen besproken heb. De prijs hangt af van de gekozen vullingen en welke decoraties ik moet maken. Prijzen voor een Thema taart beginnen bij €4.- per persoon.

3D taarten gaan vanaf €4.50 per persoon, dit ligt aan het ontwerp van de taart.

Constructie taarten zoals de aap, nijlpaard, motor of wereldbol op me site gaan vanaf €6.- per persoon. Een ander ontwerp is natuurlijk ook mogelijk. Voor ons is niks te gek!

Slagroomtaarten gedecoreerd met foto of afbeelding kan bij ons ook besteld worden, deze gaan vanaf €2.75 per persoon

Drip cake of ijsjes/ snoeptaarten gaan vanaf €4.50 per persoon

Onze taarten worden standaard gevuld met aardbeien bavarois en zwitserse room en bekleed met fondant.

een andere smaak vulling of bekleed met marsepein kan ook alleen gelden hier voor andere prijzen.

We maken ook allergene taarten zoals melk en lactose vrije taarten, cupcakes en vullingen.

Suikervrije taarten en deze kunnen we nu ook zo maken als onze andere taarten met suikervrije fondant.

De Taartschuur maakt geen gebruik van mixen, alles wordt ambachtelijk bereid waar door wij ons onderscheiden van andere.

Taarten maken is een arbeidsintensief proces, wij besteden gemiddeld 6 a 8 uur aan een taart. Waar de bakker normaal ophoudt gaan wij een stapje verder!  

Meptaartje

Wanneer uw baby/peuter jarig is, is het ook mogelijk om naast de taart (minimaal 15 personen) een meptaartje te bestellen. Dit is een klein taartje die speciaal voor uw zoontje/dochtertje is. Hij/zij kan hier dan zelf van smullen en nuttigen zoals hij/zij dat graag zou willen. Dit is een standaard meptaartje dat in dezelfde kleuren als de grote taarten worden bekleed, deze is alleen samen te bestellen met een grote taart. Een meptaartje wordt hetzelfde gevuld als de grotere taart. Voor geboetseerde figuren op het meptaartje wordt een meerprijs berekend. Een meptaartje is er al vanaf € 10.-

* een meptaartje is niet los te bestellen!


Cupcakes

Cupcakes zijn luchtige eenpersoons cakejes die gevuld kunnen worden in diverse smaken en gedecoreerd kunnen worden in ieder gewenst thema.
Er zijn verschillende maten cupcakes, Mini (alleen in combi met een taart), normaal, groot en mega. De prijzen van de cupcakes gaan vanaf €2.50 gedecoreerd met een printplaatje, €2.75 per stuk voor luxe gedecoreerde cupcakes

Cakepops & Koekjes

Cakepops zijn een heerlijk balletjes cake gecomineerd met een heerlijke vulling gedoppeld in een laagje chocolade. Deze kunnen ook versierd worden in verschillende thema's.

Koekjes zijn niet alleen lekker maar ook een echte blikvanger. Ze worden naar wens en idee gedecoreerd. leuk om uit te delen of als kado te geven. Gaan vanaf €1.50 dit een koek met een printplaatje. Koekjes gedecoreerd met fondant of icing gaan vanaf €2.25 per koekje

Andere lekkernijen

Door onze opleiding patisserie kunnen wij meer voor u betekenen, zo maken wij ook overheerlijke chocolade taarten, bavarois, macaroons, brownies, bonbons, petit glaces en nog veel meer lekkers. Heeft u interesse vraag ons naar de mogelijkheden.
 

Taarten laten bezorgen

Wij bezorgen taarten in heel Nederland. In Tiel vragen wij5.-, Buiten Tiel vragen wij €0.35 per kilometer vanaf Tiel berekend (heen en weer)


Cadeaubonnen

Wilt u iemand een cadeaubon geven voor een taart of workshop? Bij ons zijn deze al verkrijgbaar vanaf €10.- en in combinatie te geven met een klein taartje. Informeer ons naar de mogelijkheden.

 

Algemene voorwaarden:

 • Wanneer u een taart besteld bij de Taartschuur kan er om een aanbetaling gevraagd worden.
 • Bestelde taarten en cupcakes dien altijd afgenomen te worden.
 • Wanneer u reserveert voor een workshop en u niet tijdig afmeld kunnen hier kosten aan verbonden zijn.
 • Foto’s voor op een taart moeten in hoge resolutie worden aangeleverd.
 • Bruidstaarten dienen  aanbetaald te worden en de rest 3 weken voor datum.
 • De taarten en cupcakes dienen worden opgehaald op het Badhuisplein 48 in Tiel. Bezorgen behoord tot de mogelijkheid tegen een meer prijs. In Tiel bezorgen wij voor €5.-
 • De taartschuur is niet verantwoordelijk voor beschadiging van de taarten en cupcakes die door u vervoerd worden. Altijd op een vlakke ondergrond plaatsen. Niet op een stoel zetten of op schoot vast houden. 
 • Wanneer er klachten zijn graag binnen 24 uur met ons contact opnemen. Na die tijd kunnen wij de klacht niet meer in behandeling nemen. Wij geven geen geld terug.
 • Wees op tijd met bestellen om teleurstellingen te voorkomen.
 • Alle prijzen zijn inclusief BTW.
 •  Cadeaubonnen kunnen niet ingeruild worden voor geld
 • Annuleren van een taart kan tot 4 weken voor de ophaal datum. Bij annuleren zal de aanbetaling van 50% ter compensatie dienen in verband met de reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de afgesproken datum.
  Mocht de datum verzet moeten worden dan kan dit tot uiterst 3 weken voor de afgesproken leverdatum. Mits de nieuwe datum nog beschikbaar is. Binnen het termijn van 3 weken kijk ik altijd nog of ik nog plek heb in mijn agenda voor verplaatsing van de datum. Lukt dit niet dan word het gezien als een annulering. 
  Bij annulering binnen 3 weken vervalt het recht op teruggave van de betaling. Deze voorwaarden is van toepassing voor bruidstaarten.

 •  EXTRA COVID AANVULLING.Moet jullie bruiloft en dus de taart verzet worden omdat de regering besluit dat jullie bruiloft niet door kan gaan dan doe ik daar zeker niet moeilijk over. Echter. Wil je bij de 2e datum later alsnog annuleren voor een rede die niet vanuit de regering komt?

 • Dan blijven de regels van de eerste datum staan.

  Was Die annulering/verzetting binnen de 3 weken conform mijn vaste regels dan vervalt het recht op teruggave

 

Onze

Gegevens

De Taartschuur
Badhuisplein 48
4001DG Tiel
telefoon: 06-292 55 388
email: info@taartschuur.nl
K.v.K. 61241962