Vrijgezellen

Feesten

Informatie

De Taartschuur bied u een aantal leuke vrijgezellenworkshops.Zo is het mogelijk om bij ons erotisch getinte taarten te maken in de vormen van een bh, vrouwen of mannen torso.

Tijdens de workshop gaan we taart snijden in de gewenste vorm van een lichaam, deze gaan we vullen en bekleden. Bij de vrouwen torso kunt u bijvoorbeeld een leuk setje van Marlies Dekkers maken en bij de mannen een gespierde blokjes buik of juist een bier buikje.Ieder maakt zijn eigen taart en neemt deze ook mee naar huis. Tijdens de workshop kan er door ons foto’s gemaakt worden met jullie toestel. Als afsluiting gaan jullie met de hele groep op de foto. Deze workshop is zeer geschrikt voor beginners en grote groepen.


De bh workshop bestaande uit twee borsten €35.- p.p. en duurt 2.5 uur
De vrouwen en mannen torso €47.50 p.p. en duurt 3 a 3.5 uur


 

 

Let wel op, waneer de groep groter is dan 6 personen dan wordt het op een andere locatie in Tiel gegeven. De drankjes zijn dan voor eigen rekening!


Het is ook mogelijk om de basis taartworkshop te volgen in plaats van de erotische getinte taarten.

 

 

Beschikbare

Data

Door de gekke tijd waar we nu in leven is het mogelijk om alleen een workshop te boeken tegen een meerprijs, en met zijn 2e zijn er geen extra kosten aan verbonden.

Vraag via de mail of bel naar ons voor de mogelijkheden

 

 

Voor alle andere workshops hebben wij op dit moment geen agenda, stuurt u ons een mail wanneer u wil dan plannen wij hem graag voor u in. Vanaf 2 personen is het al mogelijk om bij ons te boeken wanneer het jullie uitkomt

Voor de andere workshops die hier naast worden aangegeven kunt u zich op de lijst zetten, wanneer er genoeg aanmeldingen binnen zijn wordt er in overleg een nieuwe datum gekozen en ingepland.

 Komt de datum op onze site niet uit? u kunt ook een prive workshop boeken vanaf 2 personen op een door u uitgekozen datum. 

U kunt zich opgeven via info@taartschuur.nl

Heeft u interesse in een van onze andere workshops dan kunt u ons ook mailen. Wanneer de datum niet uit komt kunt u vanaf 2 personen al een anderen datum kiezen, of u wilt met een groep komen dan kunt u ons ook mailen voor info

Wij hebben iedere maand een ander workshop rooster!

* Nieuw ouder en kindworkshop kijk bij kinderfeestjes!

 

Onze

Gegevens

De Taartschuur
Badhuisplein 48
4001DG Tiel
telefoon: 06-292 55 388
email: info@taartschuur.nl
K.v.K. 61241962